PAINTBALL

Hos Svebølle Gokart og Paintball gør vi ikke noget halvt. Vi har brugt rigtig lang tid på at bygge vores bane, så vi kan garantere maksimal underholdning. Hver en bil, hus, tårn, eller olietønde er placeret således at det er udfordrende uden at være umuligt. Det er fair for begge hold uanset hvilken side man starter på og det er sjovt uanset hvor på banen man er. Der er mulighed for at prøve intens by-kamp, hvor fjenden kan være lige på den anden side, eller åbne landskab, hvor man må hoppe fra skyttegrav til skyttegrav for at komme længere frem.

SPILTYPER

CAPTURE THE FLAG

TEAM DEATHMATCH

PLANT THE BOMB

Capture the flag går ud på at hvert hold starter i hver sin bunker. Inde på midten er der et flag som skal erobres og returneres til basen. Man har uendelige liv, men skal returnere tilbage til basen inden man er med igen. – Man er først død når man løber tør for kugler. Det gælder derfor om at tænke sig om inden man holder aftrækkeren i bund.

Reglerne er simple. Holdene starter i hver sin bunker i hver sin ende. Holdene kæmper imod hinanden og skal nu forsøge at udrydde det andet hold. Vinderen er dem som først får udryddet det andet hold. Hver person har kun et liv.

En stor bombe er placeret på midten. Denne bombe kan rulles ind på modstanderens banehalvdel. Ligger bomben på modstanderens banehalvdel når tiden udløber, så har man vundet spillet.


I dette spil udgår man ikke før tiden udløbet. Bliver man ramt, går man tilbage til basen, venter 5 sek. og så er man med i spillet igen.

VORES PRISER

PREDATOR

300KR
  • 2 TIMER
  • 250 KUGLER
  • FULDT UDSTYR

RAMBO

400KR
  • 2 TIMER
  • 500 KUGLER
  • FULDT UDSTYR

Vi ønsker i skal have det så sjovt som muligt, og kun fokusere på at skyde hinanden og ikke at spare på kuglerne. Så derfor har du mulighed for at købe ekstra kugler, og har derfor holdt priserne så langt nede som muligt:

500 stk. – 400 kr. 1.000 stk. – 550 kr. 2.000 stk. – 1.000 kr.

ØVRIGE SPILTYPER

CHASE THE BUNNY (POLTERABEND)

CHASE THE BUNNY ER PERFEKT TIL POLTERABEND. GOMMEN/BRUDEN BLIVER IFØRT ET FLOT KANIN KOSTUME, SOM SKILLER SIG RIGTIG GODT UD PÅ BANEN. GOMMEN/BRUDEN SPILLER MOD RESTEN AF SELSKABET OG HAR UBEGRÆNSET LIV. RESTEN AF SELSKABET HAR KUN ET LIV OG SKAL UD FRA BANEN NÅR DE ER RAMT.

FREE THE HOSTAGES

HOLDENE SKIFTES TIL AT VÆRE TERRORISTER ELLER POLITIET. TERRORISTERNE FÅR TO GIDSLER DE SKAL GEMME I LANDSBYEN OG SØRGE FOR AT POLITIET IKKE FÅR FAT I DEM. POLITIET FÅR UDLEVERET ET SKJOLD, OG SKAL NU SØRGE FOR AT BEFRI GIDSLERNE HURTIGST MULIGT. DET HOLD DER FØRST FÅR BEFRIET GIDSLERNE OG RETURNERET DEM, VINDER.

FREE FOR ALL

REGLERNE ER SIMPLE.

FOLK BLIVER DELT UD OVERALT PÅ BANEN. HORNET LYDER OG DET ER NU ALLE MOD ALLE.

LAST MAN STANDING VINDER.

ENDNU IKKE OVERBEVIST?

ELLER SIDDER DU MED ANDRE SPØRGSMÅL?


SÅ GIV OS ET KALD, SÅ BESVARER VI DINE SPØRGSMÅL MED DET SAMME.